Inspiratie en motivatie

Druk, druk, druk… dat is het ordewoord van de dag. We hollen onszelf achterna, we leiden een jachtig leven, er is nauwelijks tijd om op adem te komen. Burn-out is de ziekte van deze tijd. We voelen wel dat er iets niet klopt maar we doen lustig verder. Een job, kinderen, vrije tijd, familie, reizen, vrienden: hoe krijgen we het allemaal op een zinnige en zinvolle manier gecombineerd? Het is een van de grote thema’s van onze tijd.

Op basis van haar persoonlijke ervaringen als journaliste, tv-maker, schrijfster en moeder van vijf kinderen praat Annemie Struyf over inspiratie en motivatie. Waar ligt de sleutel voor een zinvol en authentiek leven? Hoe versterk je waar je goed in bent? Hoe ga je om met je zwaktes? Op haar eigen gedreven manier, met woord en beeld, belicht ze vragen en thema’s waar wij allemaal, vrouwen én mannen, een antwoord op zoeken.

In het realiseren van je werk, je project , je droom liggen persoonlijke en professionele uitdagingen altijd dicht bij elkaar.
Je komt jezelf voortdurend tegen: met je sterke en zwakke kanten, je angsten en onzekerheden, maar ook je onvermoede mogelijkheden en reserves.
Vanuit de lessen  – in persoonlijke en professionele groei – die Annemie zelf geleerd heeft, bouwt ze deze inspirerende lezing uit.

Meer info? Contacteer ons