Foto: Thierry Van Vreckem

Durf dromen

Iedereen heeft een droom,
een grote of een kleine.
Over een nieuwe start,
een verre reis, een ander leven.
Over meer rust en ruimte,
meer geluk en harmonie.
Over schonere lucht,
meer rechtvaardigheid.
Over genezen en
opnieuw gezond worden.
Over grote idealen
en de wereld verbeteren.
Over klein geluk dat alles
de moeite waard maakt.

Annemie Struyf ontmoette de voorbije jaren veel mensen die ervan droomden om hun stresserende leven vaarwel te zeggen, een nieuwe start te nemen, hun diepste droom waar te maken. Ze volgde hen of reisde hen achterna, ver weg of dichtbij, en kwam terecht bij mannen en vrouwen die effectief de stap hadden gezet om hun lang gekoesterde droom waar te maken.

Al die dromers (en zichzelf) heeft ze nauwkeurig geobserveerd. Van dichtbij volgde ze hen in hun vallen en opstaan, successen en mislukkingen. Ze riep niet : ‘Go, go, go’, maar kwam tot deze boodschap: ‘Onderzoek je droom. Koester hem. En spring pas op het moment dat je er helemaal klaar voor bent.’

Zelf dromend van een nieuw avontuur heb ik uiteindelijk ook de stap gezet naar een nieuw leven dat me nog elke dag bijzonder gelukkig stemt. Daarom heb ik dit boek geschreven. Om de lessen die ik de laatste jaren in mijn persoonlijk en professioneel leven geleerd heb, te kunnen doorgeven aan andere dromers. Want geloof me, dromen zijn géén bedrog. Ze moeten gewoon zorgvuldig gekoesterd worden, ook in moeilijke tijden. Zolang mensen hun dromen blijven koesteren, is er hoop, is er een toekomstperspectief.

De laatste jaren heeft Annemie rondgezworven langs mensen die ervan droomden hun huidige pad te verlaten om elders een nieuwe start te beginnen.  Ze stelde zich altijd opnieuw die ene vraag:

Hoe komt het dat sommigen er wél, en anderen er niét in slagen hun droom te realiseren? 

Daarom geef  ik deze lezing.
Om de lessen die ik de laatste jaren in mijn persoonlijk en professioneel leven geleerd heb, door te geven aan andere dromers.
Want geloof me, dromen zijn géén bedrog.
Ze moeten gewoon beter gekoesterd worden.

Deze lezing gaat over – én is bestemd voor  – mensen die een droom hebben en die willen waarmaken. 

Over de weg die je moet  bewandelen om je droom te bereiken, en wat je onderweg – met vallen en opstaan – allemaal kan leren.

Maar ook lessen, tips, goede raad en adviezen voor dromers en durvers.

Meer info? Contacteer ons